535 fodboldtrøjer gratis tryk Hannah

Ad not available

.

Terence og Nelson Loh leder Bellagraph Nova Group sammen med forretningskvinde Evangeline Shen og hævder at have haft samtaler om at købe ejeren Mike Ashley.

Som Sportsmail afslørede, kollapsede Newcastles overtagelse af 300 mio. Pund i Saudi -Arabien på grund af manglende gennemsigtighed om, hvem der ville eje klubben efter måneders kontrol med aftalen.

Ashley har indrømmet, at han stadig er desperat efter at sælge, og den Singapore-støttede investorgruppe, der kan prale af en omsætning på £ 9 milliarder, mener, at de er tæt på at gennemføre en aftale og allerede har fået hjælp fra klubhelt Shearer.


chelsea tøj

Match of the Day -ekspert Shearer deler imidlertid et tæt forhold til den nuværende chef Steve Bruce og forventes ikke at erstatte ham i udgravningen.

Shearer, der er klubbens alletiders topscorer med 206 mål, brugte en kort, skæbnesvanger periode i ansvaret i 2009, da han ikke formåede at beholde klubben i Premier League.

BN -gruppen er fortsat låst i samtaler med Ashley, men er yderst sikre på at indgå en aftale.MelvaCoan 097 lage egne fotballdrakter Cather BrainChap

PetraHugh Kjøp Wolfsburg Tredje Drakt PVEAlices

535 fodboldtrøjer gratis tryk Hannah

Views:  17 views

Vote DownVote Up (No Ratings Yet)
Loading...
 0 %


 Uncategorized

 billige fodboldtrøjer børn

Report Video ?Related Videos

Ad not available

Leave a Reply