209 fodboldtrøjer med eget navn MauraV

Ad not available

.

Fernandes roste Pogba efter kampen mod Leeds og indrømmede, at hans holdkammerat var majestætisk i løbet af sine 75 minutter på banen.

Real Madrid har længe været forbundet, selvom Paris Saint-Germains Kylian Mbappe er deres foretrukne mål på nuværende tidspunkt.

Imidlertid vandt han kun to trofæer i løbet af sine fem år med United - blæsende varmt og koldt under både Solskjær og Jose Mourinho. BuckXlvth 837 Messi Psg Trøje LeaBan Kristophe

Solskjær vil have VM -vinderen til at blive. Han værdsætter Pogba og har gjort det klart, både privat og offentligt, at han er en nøglemand.


milan trøje

Men Pogba var også enestående, idet den franske internationalt registrerede fire assists i et display, der oser af klasse.

Og selvom Luke Ayling udlignede en fantastisk strejke for gæsterne, løb Ole Gunnar Solskjærs side op med et fint display. BuckXlvth 837 Messi Psg Trøje LeaBan Kristophe

Taler i sidste uge insisterede United -chef Solskjær på, at Pogba var fuldt fokuseret på den nye sæson efter at have oplevet hjertesorg for Frankrig ved Euro 2020.

Og det er sagt, når Real Madrid og Juventus kunne komme med tilbud til ham - noget der ville passe til hans indflydelsesrige agent, Mino Raiola.

209 fodboldtrøjer med eget navn MauraV

Views:  7 views

Vote DownVote Up (No Ratings Yet)
Loading...
 0 %


 Uncategorized

 fodboldtrøjer til børn tilbud

Report Video ?Related Videos

Ad not available

Leave a Reply